Chrysler Voyager: Voyager houdt in / stottert met ingeschakelde airco

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Onlangs een Voyager gekocht die eigenlijk prima rijdt, alleen bij ingeschakelde airco is het net of om de 10/20 sec de motor een soort van misslag maakt. Waar kan dat aan liggen?

Tweede wat een beetje vreemd is dat er in de auto een dvd systeem zit wat gevoed word via het contact. Nu is de zekering van de dvd speler stuk gegaan en heb ik deze in de zekeringkast gezocht. Verschillende zekeringen eruit gehad om te kijken wat er stuk is. Bleek er onder de vloerbedekking een zekering in een draad te zitten. Heb ik deze vervangen en nu staat er constant spanning op. Geen idee hoe dat kan.

avieravant

Geplaatst door avieravant (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

De compressor vraagt enig vermogen van de motor, maar niet zodanig als wat jij ervaart.
Mogelijkheid bestaat dat de compressor aan het vast lopen is doordat er te weinig koudemiddel inzit.

Bij konstante spanning, zal deze zijn aangesloten op een zekering die konstant plus heeft.
Kijk of je een zekering kunt vinden die spanning geeft als de sleutel op acc stand staat.

avieravant (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Stel dat er te weinig koudemiddel in zit, denk je dat het probleem is opgelost als ik het laat bijvullen? Of loopt de compressor zwaar en herstelt zich dat niet door bijvullen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.