Citroën Xsara: 2 van de 6 speakers werken niet Citroën Xsara 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

Hallo iedereen!

ik heb naast mijn CV probleem ook een probleem met 2 speakers namelijk de linker tweeter en links voor ( bestuurderskant deur). in de tweeter is een hele lichte ruis en in de deur is helemaal geen geluid. het ligt niet aan de radio want ik heb meerdere geprobeerd. ik heb ook meerdere speakers geprobeerd en zonder succes. ik kon niet een andere tweeter testen want dat was gesoldeerd. Kan iemand mij helpen?? ik vermoed dat ik opnieuw kabels moet leggen maar hier heb ik dus totaaal geen verstand van. Ik wil zoveel mogelijk kosten besparen uiteraard.

Mocht iemand een oplossing weten of het probleem herkennen, dan hoor ik het graag !!

hartelijk dank

Bram

bramsharon

Geplaatst door bramsharon (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bramsharon (0), 11 jaar geleden

Heren, dit is reeds opgelost. een doorgeknipte witte iso kabel in het dashboard was het probleem. deze heb ik weer verbonden met de radiod en nu werken alle speakers

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.