Citroën Berlingo:

Bouwjaar: 2004

Hallo
Heb pas een nieuwe berlingo 2 gekocht.
Daar ik nog een radio op overschot heb wou ik deze inbouwen.
Nu zegt de dealer mij dat ik dit niet mag doen daar ik anders de computer (BSI) stuk maak. Er moet een kabel getrokken worden van de computer naar de radio.
Kan er mij iemand van op de hoogte brengen hoe dit moet of eventueel een andere oplossing aanbieden.
Groetjes

prosper

Geplaatst door prosper (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

heemskerk4251 (0), 19 jaar geleden

Pros-per???

Ik heb zelf een 406 met een full multiplex bedradingssysteem. Ongetwijfeld is uw berlingo ook daarmee uitgerust. De aansluitingstekker(s) voor de radio die achter het dashboard te vinden zijn, zijn in dit geval meestal niet de z.g. ISO stekkers waarmee een gewone radio aan de gang te krijgen is. Ze lijken hetzelfde maar de draadjes zijn anders gerangschikt. Als je deze stekker(s) in jouw radio plugt kan je de meest bizarre problemen krijgen. Meestal heeft de dealer een aansluitsnoertje dat dit soort problemen voorkomt. Het aansluitsnoertje wat ik een half jaar geleden heb gekocht was ook geschikt voor een Berlingo. Dus vraag ernaar.

gr.

Cees Heemskerk

jan4983 (0), 19 jaar geleden

naar de dealer gaan er is meen ik een speciale stekker voor hierby zit ook een beschryving by hoe je het aan moet sluiten

GOVA (0) PRO, 19 jaar geleden

ik zal het je doormailen.
mvg

prosper (0), 19 jaar geleden

Dank voor de reactie.
Heb een geschakelde plus genomen vanaf de aansteker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.