Citroën Xsara Picasso: Achterruitenwisser

Bouwjaar: 2005, Motorcode: 1600

Ik heb een picasso staan waar de achterwisser het niet van doet als ik de schakelaar bedien hoor ik wel een relais klikken deze zit waarschijnlijk inwendig in de zekeringkast verwerkt, wie kan mij verder helpen.

hansprofile

Geplaatst door hansprofile (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jhl (0) PRO, 15 jaar geleden

Leg eens een nieuwe massa. Zien of kofferdeksel weg goede massa geeft en/of er geen kabel gebroken is. Anders is het meestal de motor die de geest geeft.

GercoXXL (0), 15 jaar geleden

Er zal nog wel een draad kapot zijn. Ik heb ook een Xsara gehad met hetzelfde probleem en ook op andere plaatsen spontaan brekende bedrading in manchetten.
Even goed trekken aan de beide uiteinden van iedere draad als je de manchet uit de carosserie hebt getrokken!!


succes,

mvg Gerco

andreas08 (0) PRO, 15 jaar geleden

de achterruitwisser is eenvoudig te testen op werking bij een dealer in de bsi hierbij kan je diverse componenten uitsluiten
je kan zien of er signaal uit de com 2000 komt en de bsi in gaat of er signaal uit bsi gaat maar je kan er ook voor kiezen om zomaar lukraak onderdelen te vervangen

hansprofile (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik heb de draad gecontroleerd aan de zekeringkast daar kwam niets uit, ik heb de zekeringkast opengemaakt en daar zat een onderbreking in de sporen, zeker leuk bij deze auto is als er een relais kapot gaat moet je de hele zekeringkast vv nog bedankt voor de reactie,s

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.