Citroën C1: airbag lampje knippert citroen c1

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

hallo ik heb een citroen c1 deze heeft schade gehad en nu zijn de stuur en passagier airbag vervangen samen met de gordelspanner en de module
we hebben het systeem gereset met een universele scantool en deze geeft totaal geen fouten ,meer maar toch blijft het lampje knipperen wat kan er nog meer aan de hand zijn ??



[b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u een nieuwe vraag retour krijgt....[/b]

raymond7175

Geplaatst door raymond7175 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C1? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

andreas08 (0) PRO, 10 jaar geleden

is de nieuwe module geactiveerd?

raymond7175 (0), 10 jaar geleden

hallo ik heb nu de oude module terug geplaatst en ze hebben deze gereset en hij geeft ook geen foutcodes weer maar toch blijft het lampje knipperen .of moet ik nu echt naar de dealer om hem aan de kast te zetten ??

andreas08 (0) PRO, 10 jaar geleden

je schrijft zelf dat de stuur passagiersairbag samen met de gordelspanner en module vervangen is
de oude module is geactiveerd dus defect daar zal iets mee moeten gebeuren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C1 of stel zelf een nieuwe vraag.