Citroën Xsara Picasso: Aircopomp slaat niet in

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

Geachte heren heb sinds paar dagen een lastig probleem mijn aircopomp slaat niet in als. Ik op het knopje druk van ac doet hij niks maar op scherm staat wel dat die aan staat. Heb de contactslot losgehaald en doorementen op alle kabels zit stroom behalve de blauwe kabel niet maar denk dat die van de startmotor is. De zekering is ook goed Heb bij de airco compressor de kabel doorgemeten maar daar zit geen stroom op die kabel zit ter hoogte van de oliefilter een stekker is dat zou aub iemand mij met dit probleem kunnen helpen kom er niet uit het is trouwens climatronic zit er ergens een relais of zo. Hebwel een soortgelijke probleem gelezen maar zonder resultaat van oplossen

magic010101

Geplaatst door magic010101 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

TheoStek (0) PRO, 9 jaar geleden

Airco laten controleren, mogelijk dat het systeem leeg is door een lek.

magic010101 (0), 9 jaar geleden

Krijgt hij dan ook geen stroom meer dan als de druk te laag is want ik kan helemaal geen spanning meten

Highway (140) PRO, 9 jaar geleden

Yep, de pomp wordt dan niet ingeschakeld.

kaleido 1 (1720) PRO, 9 jaar geleden

kachelventilator wel op minimaal stand 1 natuurlijk anders doet hij het ook niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.