Citroën Xsara: Autoradio

Bouwjaar: 1998

Mijn auto heeft geen auto radio op stuurbediening, weet iemand wat voor radio (merk + type) origineel in een Xsara van 1998 zit. Welke radio's (merk + type) kan ik nog meer installeren zodat de stuurbediening werkt

evz

Geplaatst door evz (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Turbo_hdi11674 (0), 20 jaar geleden

Volgens mij zit er standaard een Clarion in een xsara maar ik denk dat dit vrij kostbaar is om deze achteraf te bestellen.
Ik weet dat Sony-radio die geschikt zijn voor bediening met een command-unit in jou xsara passen. Je moet dan nog wel een inter-fase kopen die je command-signaal omzet naar jou stuurbediening. De radio's van Sony die geschikt zijn voor deze command-unit herken je door achter op de radio te kijken en er een aansluiting zo'n unit deze lijkt wel een beetje op een oortelefoon aansluiting (zelfde stekkertje. Naar mijn weten zijn er ook bepaalde radio's van Philips/VDO die met zo'n interface kunnen worden uitgerust.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.