Citroën Xantia: Bij warme motor inhouden en branderige geur

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V

Wie kan mij helpen! Ben bezig met een Xantia 1.8 16V model 2000. Bij koude motor, geen problemen echter wanneer de motor warm is, komt er een branderige geur bij de motor vandaan tevens schommelt het toerental en is de auto niet meer op snelheid te krijgen. Het motormanagement lampje brand alleen als de motor warm is.

bumperpaleis

Geplaatst door bumperpaleis (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

al eens uitgelezen ?

bumperpaleis (0) PRO, 12 jaar geleden

Nee, gaat aankomende maandag gebeuren! Heb deze klacht wel eens vaker gehoord, dacht ga eerst eens op deze site vragen of er iemand bekend is met dit probleem en misschien de oplossing heeft.

bumperpaleis (0) PRO, 12 jaar geleden

Intussen de Xantia laten uitlezen met het navolgende resultaat; Foutmelding ontsteking cirquit. Onderbreking cilinder 2/3 met als gevolg problemen met de lambdaregeling. Wie kan mij verder helpen door aan te geven waar het mankement direct vandaan zou kunnen komen?

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

bobine blok niet defect? mengsel samenstelling is een gevolg storingen en kun je dus negeren

bumperpaleis (0) PRO, 12 jaar geleden

Probleem opgelost! Bedankt voor de tip, het bleek inderdaad de bobine rail te zijn!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.