Citroën C2: c2 Sensodrive gaat soms in noodloop wie heeft er een oplossing

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Deze C2 gaat na 10 tot 20 km in noodloop er komt dan een meldsignaal op de display van auto en winterstand .
Wij hebben dit uitgevoerd storing uitgelezen deze gaf aan dat er miscomunicatie aanwezig is tussen schakelactuator en electronica ,
de oplossing volgens de citroen dealer luid als volgt deze stelmotoren in de basis afstelling zetten en het probleem moet opgelost zijn helaas dit heeft niet geholpen .

wij hebben zelf het volgende gedaan de accu doorgemeten deze had nog de helft van het vermogen deze is reeds vervangen , ook niet geholpen .
kebelboom en stekkerverbindingen doorgemeten en op corrosie gecontroleerd .

deze auto werkt ook de kachel snelheid bediening ( clima digitaal ) vaak niet goed van soms staat die op volle snelheid dan werkt ie helemaal niet of deze staat uitgeschakeld en draai ie vol op ook een tussen stand werkt niet . heeft dit misschien verband met elkaar lijkt mij niet ?


Wie weet hier raad mee ?????

Alvast bedankt.

minipiet

Geplaatst door minipiet (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

wat is de foutcode?

GOVA (0) PRO, 14 jaar geleden

Nieuwe update doen van MOTORMANGEMENT (CITROEN C2 MA Pilotée TU3JP - S2000 PM1 - versie 0E7 editie - C401 - Oplossing probleem niet inschakelende eerste versnelling.) en VERSNELLINGSBAK en DAN het aangrijpunt van de koppeling opnieuw inleren (in deze volgorde). Meestal is dit de oplossing. Spijtig kan je dit niet zelf doen. Moet je mee (terug)naar de dealer. Iedereen denkt altijd aan de bak, die is het niet altijd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C2 of stel zelf een nieuwe vraag.