Citroën Berlingo: Centrale vergrendeling berlingo doet vreemd

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Ik heb na een ongevalletje een andere schuifdeur geplaatst van een afbraakwagen. Voor ik de beschadigde deur demonteerde werkte de cv perfect. na het monteren van de andere deur( was nog volledig met slot en cv pompje, dus enkel inhangen en was klaar) werkt de cv niet meer.
telkens ik de knop indruk gaan de deuren vast en direct terug los. het is net alsof er nog een deur openstaat, maar alles is toe.
Ik heb het contact uit de deur gehaald en rechtstreeks aangesloten aan het contactplaatje in de deurstijl, maar dan werkt het ook niet.
iemand enig idee wat er is misgelopen?
Ik zat nu te denken aan het slot, maar daar loopt nergens een bedrading naar, dus kan die volgens mij niet detecteren of de deur open of toe is. Dit gaat volgens mij met het contact in de sluitkant van de deur...

Alvast bedankt

Johan1972

Geplaatst door Johan1972 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

eddyarc (0), 12 jaar geleden

deurpomp stuk?

Johan1972 (0), 12 jaar geleden

Bedoel je met deurpomp het pompje van de centrale vergrendeling?
Deze gaat nochtans open en toe hoor.

eddyarc (0), 12 jaar geleden

Ja maar zit daar ook geen micro swich in ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.