Citroën Berlingo: start niet bij warme motor

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6-16v

We hebben hier een berlingo die met een warme motor niet meer de startmotor rond gooit alleen een kloenk geluid. net als de startmotor wel in wilt maar het rondsel niet gooit. nu is het zo dat de klant vind at de temp te hoog word meer dan 90 graden. wanneer de ventilator inslaat en je zou hem uitzetten dan weer op contact staat de temp meter boven de 100 graden. iemand een ideetje
om meteen de startmotor te vervangen kan ook maar wil toch weten hoe dit kan

alvast bedankt

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

voor de duidelijkheid, gaat niet rond of slaat niet aan

apalracer (0) PRO, 12 jaar geleden

sorry gaat niet rond .

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Akku zonder vloeistof? kan koken door te hoge afgeregelde spanning.. max. ongeveer 14,8. Kan ook slechte verbinding zijn. Spanning op de startmotor tijdens starten ongeveer 11 volt. op de akkupolen dan niet meer dan 0,4 verschil met starter. Bij bosch kan ook nog de kern gaan klemmen in het startrelais bij warme motor.

apalracer (0) PRO, 12 jaar geleden

nieuwe startmotor gemonteerd klan tnog niet gehoord of het probleem er nog was. voor de temp heb ik de thermostaat vervangen nu blijft de temp wel constanter. dus voor nu is het probleem opgelost bedankt voor de ideeen.

mvgr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.