Citroën Xsara: Citroën ventilator vervangen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Goedendag iedereen.

Ik heb een Citroën xSara uit 1998. Het ventilatiesysteem werkt niet bij mijn auto. Geen enkele stand. Ik heb een nieuwe ventilatieregelaar gekocht en een nieuwe ventilator. Graag zou ik willen weten waar ik de oude ventilatieregelaar kan vinden en waar ik de oude ventilator kan vinden. Ik hoop zsm een antwoord te krijgen
[url=http://postimg.org/image/gyidp8c2d/][img]http://s18.postimg.org/gyidp8c2d/1420113...[/img][/url]

ilias12345

Geplaatst door ilias12345 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 9 jaar geleden

Volgens mij werk je verkeerd om , je geeft al een hoop geld uit , zonder dat je weet van hoe wat ?
De ventilator en de kachelweerstand zitten achter je dashbordkastje.

ilias12345 (0), 9 jaar geleden

Ik had al eerlijk gezegd al zo'n antwoord verwacht. Het probleem is dat ik deze auto al een week in bezit heb en dat het buiten te koud is. Ik heb helaas geen geld meer om de auto naar de garage te brengen. Ik denk dat het probleem bij de ventilator zit, maar dat weet ik nog niet zeker. De motor van de 4 standen regelaar (net boven de ventilator) werkt namelijk wel. De ventilator doet alleen zijn werk niet. Wat denk jij dat het probleem is?

ilias12345 (0), 9 jaar geleden

Ik kwam net achter dat die motor net boven de ventilator zit, de motor is van een regelklep voor recirculatie of verse buitenlucht. De regelklep functioneert pas wanneer ik het op stand 4 zet van 'verse buitenlucht' zo te zien, is het probleem groter denk ik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.