Citroën Xsara: climat control

Bouwjaar: 2001

Beste mensen, bij het starten van mijn auto (Picasso 1.8) met climat control komt de climat control meestal terug in de auto stand waardoor, noodzakelijk of niet, altijd ongemerkt de airco bij staat. Vanwege brandstof besparing vind ik dit erg storend en zou dus ook willen dat als ik hem op ECO zet hij altijd bij het starten terug komt in de ECO stand (de laatste vorige stand). Weet iemand of dit te borgen is??

Frits3431

Geplaatst door Frits3431 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alie289 (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mij is dit te programmeren, maar als je airco hebt waarom wil je die dan niet gebruiken? de huidige airco,s gebruiken bijna geen energie extra bij dit weer. en ten tweede als je de airco niet gebruikt gaat deze veel eerder kapot. het gas van de airco gaat juist verloren bij een niet werkende airco en dat komt dan in het milieu. en als je de airco dan echt nodig hebt in zuid italie as vakantie dan doet hij het niet.als je de airco niet gebruikt kan die in 1,5 jaar leeg zijn kosten om te vullen 300-1000 euro (als de pomp kapot gaat). dus ja je kunt hem beter wel gebruiken want voor kosten beparing op brandstof hoef je het niet te doen want je bent je geld daarna weer kwijt aan reparatie. (beter een auto zonder airco kopen)
als je echt wil weten hoe je hem uit kunt schakelen moet je even de dealer raadplegen.
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.