Citroën BERLINGO 1.9D 600: dynamo uitbouwen lukt niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: WJZ, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 51

Hallo,

Ik ben bezig met het vervangen van mijn dynamo. Een helse klus want kreeg de spanrol niet van de spanning af. Nu heb ik eindelijk de dynamo los krijg ik hem niet uit de motor omdat aan de bovenzijde de waterpomp in de weg zit en aan de onderkant de radiator en oliefilter. Weet iemand of het oliefilter eraf moet om de dynamo te vervangen?

Dank alvast! Paul

Plakbrigadfe

Geplaatst door Plakbrigadfe (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 6 jaar geleden

Je kunt de motorsteun die onder de auto zit aan de achterkant los maken de motor kan dan iets verder kantelen , als je geluk hebt wil hij er tussendoor , maar de steun waar hij op zit moet er meestal ook af , er is gewoon weinig ruimte.

Plakbrigadfe (0), 6 jaar geleden

Heb ik eindelijk de dynamo eruit blijk ik een verkeerde nieuwe te hebben. Dit terwijl over op het internet deze dynamo geschikt moet zijn voor een berlingo 1.9 diesel uit 1999.

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Voor een 1.9 D uit 1999 zijn maar liefst 11 verschillende type,s bij Citroen verkrijgbaar .
Als u mij het chassisnummer geeft kan ik u het originele onderdelen nummer geven van Citroen .
Misschien komt u op internet daar wat verder mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.