Citroën Berlingo: Stekker geprobeerd door he verbinden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Bests lezer,

Ik heb maakt aanleiding van het probleem met het voorgloeien de stekker in het motorruim geprobeerd door the verbinden nu heb ik alle kabeltjes los hangen en krijg ik Deze niet meer op de juiste wijze aan elkaar!!

Hoe kan ik dit door meten..?!
Kan iemand min helpen!!

benjamin worms-1

Geplaatst door benjamin worms-1 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1345) PRO, 6 jaar geleden

Foto maakt veel duidelijk.

benjamin worms-1 (0), 6 jaar geleden

@kaleido 1,

Dot is de kabelboom en de groene kabeltjes die weet ik niet meer:(

benjamin worms-1 (0), 6 jaar geleden

De betreffende stekker..

harry4203 (395) PRO, 6 jaar geleden

als het goed is staan er nummers op de draden. deze zouden in principe aan beide kanten van de stekker overeen moeten komen.

STIP911 (10) PRO, 6 jaar geleden

word moeilijk! hiervoor ben je een elektrische schema nodig, het eene nummer kan zo over gaan en een ander nummer, kleur doet er niet toe. bedrading moet ook degelijk gerepareerd worden (solderen) anders blijf je op den duur storingen houden, achteraf misschien een bypass kunnen leggen,

kaleido 1 (1345) PRO, 6 jaar geleden

Als je geluk hebt kun je de juiste draden nog terug vinden , er steken behoorlijke stukken uit de stekker , zoek de nummers er bij , idem voor de andere kant.

benjamin worms-1 (0), 6 jaar geleden

Alle nummertjes kunnen vinden aan de verbruikers zijde, aan de zijde die naar de cocpit lopen staan geen nummertjes helaas..
Iemand een idee nog..?

Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.