Citroën Xsara Picasso: injectieberekenaar occasie

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 20 hdi

Een klant van ons heeft een kapotte injectieberekenaar op zijn picasso.
Aangezien deze berekenaar echter heel duur zijn vroeg hij of er een mogelijkheid is om een occasie te steken.

Op welke manier kan je dit eigenlijk doen ? of is het niet mogelijk

Grietje

Geplaatst door Grietje (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

GOVA (0) PRO, 15 jaar geleden

Je kan enkel een ander inj. berekenaar plaatsen van een donor, als je over de Bsi en de vertrouwelijke code beschikt van de donor en dan moet je je sleutels opnieuw inleren + je moet rekening houden met de km stand van de donor, deze moet lager zijn dan oorspronkelijk. Het gevolg weet je wel ... Hou er ook rekening mee dat er verschillende Bsi zijn Van en Van-Can. Onmogelijke opgave lijkt me.

alfons262 (0) PRO, 15 jaar geleden

laat je injectieteller repareren!

Grietje (0) PRO, 15 jaar geleden

Bedankt voor de info... Worden er bij AC tronics ook BSI's gerepareerd met goede resusltaten want de laatste tijd hebben we er ook al enkele moeten vervangen en het is altijd vervelend om die rekeningen aan de klanten aan te bieden.
Over Bsi's nu... Als je twijfelt aan de werking van een bsi is er ook ergens een veilige methode om een bsi te wisselen met die van een ander voertuig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.