Citroën Xsara Picasso: Ruitensproeiers achter schakelen voor sproeien

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo
vandaag een Xsara Picasso binnen gekregen met het volgende probleem.
Als de klant de ruitensproeier achter inschakeld sproeit hij voor, veger achter schakelt wel in. Dus maar de pomp vervangen, eenmaal dat gedaan even testen achter schakelen prima voor en achter sproeien, voor ook maar even getest werkt perfect. Andere schakelaar maar gemonteert lost het niet op. maar bedrading plus zekeringen gecheckt ook prima.



voor de duidelijkheid

oude pomp achterschakelen voor sproeien
nieuwe pomp visa versa
nieuwe schakelaar achterschakelen voor + achter sproeien

bedrading en zewkeringen onder de motorkap ok



dit betreft het eerste type heeft GEEN com 2000

Renaultmonteurtje

Geplaatst door Renaultmonteurtje (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

geert3496 (0) PRO, 15 jaar geleden

Had laatst hetzelfde met een berlingo, nieuw pompje bleef de gekste dingen doen, nogmaals een nieuwe pomp en probleem opgelost.Pompjes verkopen bij de dealer als warme broodjes.

GOVA (0) PRO, 15 jaar geleden

Zet een voltmeter op de aansluitingen van de ruitensproeierpomp en kijk op de polariteit wisselt wanneer je voor en achter sproeit. Indien dit het geval is heb je een probleem met je pomp.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

toch maar even een respoins zelfs na zon lange tijd.

ik was rond die tijd een paar dagen vrij. (exacte datums weet ik niet meer). de klant nheeft in die tijd de auto opgehaald en is niet terug geweest dus als het opgelost is voor mijn weten niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.