Citroën xara: instrumentenbord

Bouwjaar: 2000

soms valt dit uit,en brandt enkel het lampje van de airbag,alle andere werken niet.Na enige tijd bij het opnieuw opstarten werken weer alle controlle lampjes normaal.Tijdens het rijden kan het lampje van de airbag ook wel eens oplichten,heeft iemand een tip?

emiel.willems

Geplaatst door emiel.willems PRO , lid sinds 17 jaar geleden

3 Reacties

c2vts PRO, 17 jaar geleden

lampje van de airbag is dat je stekkers onder de stoelen zoals links als rechts door moet solderen. Je bent niet de enige met dit probleem. succus

GOVA PRO, 17 jaar geleden

Indien het instrumentenbord uitvalt, bedoel je dan alleen de controlelampjes of ook de km- en toerenteller ? Is dit bij draaiende motor of alleen als het kontaktslot (een tijdje) aan staat?

emiel.willems PRO, 17 jaar geleden

Ik heb via een dealer vernomen dat de stekkers onder de stoelen het probleem zouden zijn van alles,deze moeten opnieuw gessoldeerd worden.Volgens mijn klient doet het probleem met de controlelampjes zich voor ook als de wagen stil staat en met draaiende motor.Nogmaals bedankt voor de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.