Citroën xara: instrumentenbord

Bouwjaar: 2000

soms valt dit uit,en brandt enkel het lampje van de airbag,alle andere werken niet.Na enige tijd bij het opnieuw opstarten werken weer alle controlle lampjes normaal.Tijdens het rijden kan het lampje van de airbag ook wel eens oplichten,heeft iemand een tip?

emiel.willems

Geplaatst door emiel.willems (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

c2vts (0) PRO, 19 jaar geleden

lampje van de airbag is dat je stekkers onder de stoelen zoals links als rechts door moet solderen. Je bent niet de enige met dit probleem. succus

GOVA (0) PRO, 19 jaar geleden

Indien het instrumentenbord uitvalt, bedoel je dan alleen de controlelampjes of ook de km- en toerenteller ? Is dit bij draaiende motor of alleen als het kontaktslot (een tijdje) aan staat?

emiel.willems (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb via een dealer vernomen dat de stekkers onder de stoelen het probleem zouden zijn van alles,deze moeten opnieuw gessoldeerd worden.Volgens mijn klient doet het probleem met de controlelampjes zich voor ook als de wagen stil staat en met draaiende motor.Nogmaals bedankt voor de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.