Citroën Xantia: inzakken voorzijde Xantia na een paar uur stilstand

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Beste mensen enige tijd geleden had ik een probleem geplaatst van een Xantia die van voren na een tijdje stilstaan helemaal inzakte.Dealer kwam er niet uit.Het verdeelventiel is vervangen en daarna begon de klacht. Inmiddels zijn we een paar maanden verder, belde dealer op met: kunt U de auto missen, we weten nu wat eraan mankeerd.Xantia is inmiddels terug en ja hoor gerepareerd, prima.
Het verdeelblok hebben ze verkeerd om gemonteerd, dan pomp hij hem wel op, maar zakt gelijk (zachtjes ) naar beneden.Dit wilde ik even kwijt, Hartelijk dank voor het toendertijd meedenken.

hansmeys

Geplaatst door hansmeys (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hans, jij bent goed bezig om de oplossing te vermelden. Zou je dit (ook) kunnen doen onder je eigen vraag, dan is vraag en antwoord bij elkaar en krijgen we een compleet verhaal. Bij voorbaat dank. Sjaak

hansmeys (0), 17 jaar geleden

beste sjaak 10918, ik kan het geplaatste probleem niet meer terug vinden, maar ff in t kort: na olielekkage aan een verdeelblok c.q.drukregelaar is er een nieuwe geplaatst door de dealer. Daarna zakte de Xantia als hij een poosje stilstond weer naar beneden, is nog nooit voorgekomen.Dealer wist ff geen oplossing, maar na een maand of 1,5 belde ze op met het bovenstaand verhaal

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

ok, is ook zo terug te vinden voor iemand die zo'n probleem heeft. Sjaak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.