Citroën Ax: Kleurcode

Bouwjaar: 1994

Ik heb het probleem met het achterhalen van een kleurcode voor een citroen ax van december 94. De kleurcode is nergens op de auto te vinden. Het is een donkerblauw metallic kleur. Iemand enig idee welk kleurnummer hierbij hoort? Lijkt mij dat er niet meerdere donkerblauwe kleuren zijn geweest op dit type auto.

bvd Thomas

Thomas11407

Geplaatst door Thomas11407 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën AX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

BRINKMAN (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mijn gegevens hier zit de lakcode op de rechterwielkuip wsaar ook het chasis nummer staat bij citroen zijn dit meestal letters

groeten
marc

Ruud10657 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hi Thomas'
Elke FOCWA spuiterij heeft kleurenkaarten van alle merken. Van die kaarten met met autolakken en een rond gat erin. Die kun je zo op je auto leggen en de kleur checken. Ik heb dit zelf vaak moeten doen. Het is een groter probleem als het niet de orginele lak is. Ook heb je vaak kleine kleurvarianten als groenig of geelig donkerblauw. Bij Mitsubishi komt dit veel voor.
succes, Ruud

Thomas11407 (0), 19 jaar geleden

Hallo,

Gevonden! Hij zat verstopt onder de kabelboom bij de rechterkoplamp. Bedankt voor de tips!
Groeten Thomas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën AX of stel zelf een nieuwe vraag.