Citroën Ax: Kortsluiting

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo Allemaal,
Ben de gelukkige eigenaar van een citroen AX uit 1996, echter heeft hij nu een probleem. Zekering F9 slaat keer op keer er uit, alles doet het dan nog behalve ruitenwisser en remlicht. Heb conector van ruitenwisser eruit gehaald en nu slaat de stop niet meer door…..probleem heeft dus met de ruitenwisser te maken, hoekom ik erachter wat er precies defect is? bijv. ruitenwissermotor….?? graag jullie tips en advies

Grtz Patrick

PatrickAX

Geplaatst door PatrickAX (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën AX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Je kunt die motor demonteren om te zien of deze verzopen is en nog erger niet meer te redden is . Je kunt natuurlijk ook op de sloop een ander halen. Hoe zwaar is de zekering die er tussen zit ? Als zelfs 30 amp verbrand is het goed mis en hoe snel draaide hij voorheen (kruiend of soepel) .
Stekker er af geen probleem..........de bedrading geeft dus geen sluiting . Kijk wat er bij jouw wagen van toepassing is. Succes.

PatrickAX (0), 11 jaar geleden

Ik heb het motortje vandaag gedemonteerd, was erg vuil en vies. helemaal schoongemaakt en getest. maakt nu geen sluiting meer. Wat bedoelt u met 'verzopen'?

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

De motor ligt daar vaak in het water door verstopte waterafvoer !! Dit komt bij veel auto's voor. Hoe waren de kogellager(s). Er is niets zo irritant als een reutelende ruitenwissermotor. Groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën AX of stel zelf een nieuwe vraag.