Citroën Jumper: moter trekt niet en lichtje voorgloeing knippert eerste minuutje

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8 hdi 146pk

Moter trekt niet (turbo slaat niet aan),lichtje voorgloeiing knippert,zekering van in moterruimte nr 11 springt als je er een nieuwe insteekt en eveneens de kilometerteller gaat niet en moterstoringslampje brand.Zekering nr 11 is van de ecu .Weet iemand raad??

frerini

Geplaatst door frerini (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

gertweesies (0) PRO, 16 jaar geleden

Fredric,


Wij hebben het zelfde gehad,maar dat is al enige tijd terug(2 jaar) een kabelbreuk het zat in de kabelboom kan ik mij herinneren.

sucses,

Vr.Gr.Gert

frerini (0) PRO, 16 jaar geleden

je weet soms niet ergens waar in de bundel?mvg

gertweesies (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb vandaag het er nog even over gehad met mijn collega's,ze wisten het allemaal nog een draadbreuk maar waar in de kabelboom ? het was een doorslijt plek wat niet te zien was aan de buiten kant en deze is toen doorgegeven aan citroen nl. maar heeft er nog niks meegedaan.
vr.gr.Gert

seinkes (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=gertweesies]Ik heb vandaag het er nog even over gehad met mijn collega's,ze wisten het allemaal nog een draadbreuk maar waar in de kabelboom ? het was een doorslijt plek wat niet te zien was aan de buiten kant en deze is toen doorgegeven aan citroen nl. maar heeft er nog niks meegedaan.
vr.gr.Gert[/quote]
heeft er iemand een pasklare oplossing voor dit probleem?aangezien de snelheidsmeter uitvalt zou het ev in dat deel van de kabelboom kunnen zitten
grts seinkes

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

heb je al eens uitgelezen en pas klare oplossingen zijn er niet ...

GOVA (0) PRO, 15 jaar geleden

Haal de stekker eens van de snelheidssensor op de versnellingsbak. Heb dit al eens voorgehad dat deze intern kortsluiting gaf en vermis je km teller ook niet werkt...

harold4164 (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo er zit een 2 polige zwarte stekker dit is een verwarmings element van de carter onluchting deze zit kortsluiting in dit al veel me gemaakt loopt via de zelfde zekering 11 loopt onder de dikke inlaat buis door zo uit me hoofd IK HEB ZELFS WEL EEN SCHEMA VOOR JE DAAR KUN JE ZO IN ZIEN DAT DAT ELEMENTJE OP DE ZELDE ZEKERING ZIT
succes

seinkes (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=harold4164]hallo er zit een 2 polige zwarte stekker dit is een verwarmings element van de carter onluchting deze zit kortsluiting in dit al veel me gemaakt loopt via de zelfde zekering 11 loopt onder de dikke inlaat buis door zo uit me hoofd IK HEB ZELFS WEL EEN SCHEMA VOOR JE DAAR KUN JE ZO IN ZIEN DAT DAT ELEMENTJE OP DE ZELDE ZEKERING ZIT
succes[/quote]
klopt als een bus,jumper is vandaag binnen geweest carterlucht verwarmer lag in kortsluiting.
hartelijk dank voor de reacties he

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.