Citroën NEMO: nood loop plus error code p253f

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 55

Geachte Forum leden.

ik heb een citroen Nemo bj 2011 diesel. nu heb ik het volgende probleem. hij gaf aan dat de olie ververst moest worden dit ook gedaan met de goede olie die daar voor was op aanbevolen. maar paar weken later gaf hij dit weer aan. dus ik heb hem weer gereset . maar toen gebeurder er iets raars hij begon weer terug te verschijnen omdat ik zelf druk was heb ik het even links laten liggen om hem weer te reseten. en toen sprong hij in zijn nood loop na 1 week. ik heb hem gepoberd te reset maar deze ik kreeg daar voor geen toesteming dus ik ben naar de deal er gegaan heb ik hem laten reseten maar 1 dag later begon alles opnieuw nood loop en weer het tekentje van olie verversen. ik heb hem daarna zelf uit gelezen en ik kwam error code p253f 2x keer te zien. ik heb daarna de code op gezocht en kwam er op neer dat de olie kwalitiet niet goed was volgens de code. daar na maar toch even door de grage de olie laten vervangen. maar zij kregen hem daar na niet gereset dus weer naar de deal om hem te reseten en 1 dag later begon alles opnieuw. nu snap ik zelf niks van telkens de zelfde error code maar de motor loopt veder goed ook geen raar geur of ander kleur rook engste wat het is dat hij meteen weer in nood loopt en de zelfde error code aan geeft. iemand misschien een idee wat het nog kan zijn.

Gordon1994

Geplaatst door Gordon1994 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Nemo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Nemo of stel zelf een nieuwe vraag.