Citroën C3 algemeen: Rammelend geluid voorin bij slecht wegdek

Bouwjaar: 2003

Heren,

Nu ik mijn C3 1.4i Ligne Prestige bijna een jaar met volle tevredenheid bezit, ben ik me toch aan een ding gaan ergeren. Als ik over slecht wegdek, maar ook putdeksels en gaten, rijdt, rammelt er iets voorin. Ik heb het al een aantal keren onderzocht, maar nog niets gevonden. Het ergert me omdat het volgens mij makkelijk te verhelpen moet zijn, ondanks dat ik niet weet waar het hem in zit. De dealer weet het ook niet. ik vermoed dat het bij het pollenfilter rechtsvoor zit, maar... Weet iemand er al iets meer over? Hebben meer mensen dit probleem?
Ik hoop dat iemand me snel van dit probleem af kan helpen.

Coen

Bleu Lucia

Geplaatst door Bleu Lucia (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

citrofiel1738 (0), 19 jaar geleden

Coen,

Ik heb een soortgelijk probleem met mijn C3 1.6 Exclusive (08-2003, 29000 km).
Volgens een kennis (heeft een universeel garagebedrijf) zijn het de schokdempers. Ik ga binnenkort met de dealer in de slag om deze onder garantie te laten vervangen.

Peter

kaacit (0) PRO, 19 jaar geleden

het zijn geen schokbrekers het komt uit het stuurhuis van daan de dealer heeft daar een kant en klare oplossing er hoeft alleen maar een aanpassing aangedaan worden

Toon11632 (0), 19 jaar geleden

Het zal waarschijnlijk het stuurhuis zijn, er is nog geen oplossing voor. Zie mijn bericht van 27-03-2005

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.