Citroën Xsara: Ruitenwisser achter

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Mijn ruitenwisser achter die begint spontaan te wissen als ik de auto start. Ik kan dit voorkomen als ik de auto start in de achteruit versnelling. De interval werkt niet meer en de wisser komt elke keer op een andere plek tot stilstand. Ik heb al gekeken bij de wisser motor, maar kan alleen een stekkertje vinden en deze zit nog goed. Bedrading ook nagekeken bij overgang van klep naar auto. En de bedrading die langs de achterruit loopt. (Xsara break). Op het eerste gezicht geen breuk. Het zijn niet de grootste problemen, maar vreselijk hinderlijk als ik vergeet te starten in de bewuste versnelling. Wie het weet mag het zeggen.

Ruud de geus

Geplaatst door Ruud de geus (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1955) PRO, 9 jaar geleden

Zit in de electronika , laat hem maar eens uit lezen.
Normaal gaat hij bijvoorbeeld ook vegen als je de voorruitenwissers aan heb staan en je zet de auto in de achteruit.

Ruud de geus (0), 9 jaar geleden

Bedankt Ferrie voor je reactie. Als ik het goed begrijp kunnen ze dit dus aan de computer oplossen?

kaleido 1 (1955) PRO, 9 jaar geleden

Ze kunnen in ieder geval zien of er een foutcode is opgeslagen , en ze kunnen het systeem testen , maar daarvoor moet je wel naar de dealer.

Ruud de geus (0), 9 jaar geleden

Dat wordt vast een dure speurtocht. Denk dat ik het zo maar laat. Bedankt voor je reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.