Citroën Xsara: ruubers draagarm

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

hallo mensen,

ik heb via mp een xsara gekocht uit 98, mooi ding, met schade aan de voorkant (kleine botsing gehad denk ik )maar wij horen een geluid bij het passeren van een drempel. de vorige eigenaar vertelde mij dat het de rubbers waren van de draagarmen, zijn die makkelijk te vervangen? ik doe best veel zelf aan onze toet toet, maar heb dit nog niet eerder gedaan, vandaar de vraag.
en hebben jullie misschien tips hoe het het makkelijkste gedaan kan worden?
alvast bedankt!

groetjes marco

marcodeneve

Geplaatst door marcodeneve (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JOHN5671 (0) PRO, 14 jaar geleden

Zijn de stabilisatorarmen niet defect,dit geeft een "kloenk" geluid bij drempels en putdeksels.
Zijn eenvoudig te vervangen. (twee M10 moertjes).
Draagarmrubbers zijn niet eenvoudig te vervangen (voor een hobbiesleutelaar) omdat de stand van het rubber zeer nauw komt (anders kun je ze na een maand weer vervangen).
Wel kan je als je handig bent de complete draagarm vervangen (zijn ook niet echt kostbaar),ga er wel van uit dat je kan sleutelen.

Groeten John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.