Citroën Xantia: startblokkering xantia

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

hallo
ik heb een probleempje met mijn xantia het toetsenbord in de middenconsole waar je de startcode moet ingeven is er een cijfer die niet meer werkt
nou krijg ik mijn auto niet meer aan de praat is er mogelijkheid om die wegrijblokkering voor altijd uit te schakelen??..

rambo5

Geplaatst door rambo5 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wovr100582 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik weet niet als het bij jou wagen gaat werken maar heb het meegemaaklt als je zekering 2 eruit trekt dat je hem kan starten ,bij de volgende wagen ging het weer niet.

JMWXantia (0), 13 jaar geleden

Hallo,

Je kan de startblokkering uitschakelen door eerst de juiste code in te voeren (hopelijk lukt het nog één keer...) en daarna via de opening van de versnellingspook het toetsenbordje los te maken en de connector ervan los te maken. Uiteraard dient het contact tijdens de procedure aan te blijven staan.

Succes ermee,

JMWXantia

rambo5 (0), 13 jaar geleden

het is mij gelukt op de manier van dhr werkman
bedankt voor reactie nog!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.