Citroën Xsara: Storing motormanagment

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i

Mn auto heeft heeft verschillende keren storingen in het motormanagment, hij is al verschillende keren bij de dealer geweest om te laten uitlezen. Hij gaf geen storing terwil het storingslampje wel hadf gebrand, alleen de laatste keer gaf hij de verstuivers aan. Dit lijkt mij niet logisch bij een kilometer stand van 120.000. Als hij in storing slaat begint de motor tijdelijk in te houden.



Je had gelijk het was de bobine, heb hem nu vervangen en de storing komt niet meer terug.

Ik heb nu wel weer een andere storing, mijn Temperatuurmeter geeft regelmatig te koud aan en mijn benzine meter geeft regelmatig te veel aan. Ik heb al verschillende massa punten onder de motorkap gecontroleert en gereinigd maar dat had geen nut. Ergens een slechte massa in het dashboard????

vandebor

Geplaatst door vandebor (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

citroenmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Geeft hij dan de storing "verstuiver 3/4" ????

Zo JA dan is dit een VERTAALFOUT in de software van de testkast. Dit moet zijn BOBINE!!!!!!.
de bobines van de 1.6i geven zowieso wel eens geest, met inhouden als gevolg.

Defecte injectoren komen bij deze motor maar nauwelijks voor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.