Citroën C4 Picasso: Trekhaak kabelset inbouwen

Bouwjaar: 2013

Bij een nieuwe C4 Picasso (2013) probeer ik een trekhaak kabelset in te bouwen. Heeft er iemand een schema/penbezetting beschikbaar van de zwarte 6-polige stekker naast de zekeringkast?
Het gaat voornamelijk voor de functie van de dikke gele draad op positie 3 van de voorbereide stekker. Is dit te gebruiken als klem 30, op hoeveel Ampère is deze gezekerd en welke zekeringpositie?


[url=http://postimg.org/image/tnjyjef2b/][img]http://s21.postimg.org/tnjyjef2b/P117048...[/img][/url]


Alvast bedankt voor de moeite!

Wanus

Geplaatst door Wanus (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bpop2 (0), 10 jaar geleden

Ik heb zelf juist een kabelset in mijn nieuwe C4 Picasso gelegd van Erich Jaeger http://img2.rameder.be/assets/files/samp.... Nu kan ik die 6 pin connector niet terugvinden bij mijn zekeringkast, vandaar dat ik op het forum zit te zoeken. Maar ik kan je wel op weg zetten met een foto van de connector aansluiting. De 2 buitenste pinnen zijn niet gebruikt, de rode is de voeding via zekering F34, de andere de CAN bus. Hopelijk ben je er iets mee.


[url=http://postimg.org/image/7riad8ral/][img]http://s22.postimg.org/7riad8ral/6pin_ze...[/img][/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.