Citroën Berlingo: Verbrande geur bij rijden koude motor

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 90

electrische voorverwarming interieur, zou de stekker eens goed bekijken op slechte aansluitingen, en eventueel deze zgn egel vervangen.

coupéétje

Geplaatst door coupéétje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

coupéétje (0), 8 jaar geleden

Hallo, Ik heb al een tijdje een rare geur in mijn auto als ik de eerste kilometers rijd precies de geur van een smeulende elektriciteitskabel en hoor ook een licht geknetter dan?? Na een 5 tal km houd dit telkens op.Zou dit iets te maken kunnen hebben met de voorgloeirelais of installatie die niet naar behoren werkt ?En zo ja waar zit die precies??Mvg.Chris

Juggermood (0), 8 jaar geleden

Coupéétje,

Ik zou zeggen.. laat de auto uit lezen! Hiermee weet je mogelijk precies wat de oorzaak is. Gissen is slechts een begrip voor oude voertuigen!

coupéétje (0), 8 jaar geleden

Thanks Juggerhood voor reactie! Heb het nog eens bekeken en volgens mij komt het geknetter (en geur)? uit de grote zwarte stekker,zit nog onder het contactslot tegen de middentunnel,zit in de grote witte plastieken behuizing juist voor de witte 'verwarmingsbuis' die naar voeten wijst?? iemand een idee waartoe die stekker dient?

Gr.Chris

hellbat (0) PRO, 8 jaar geleden

Een foto zou in dit geval op zijn plaats zijn.

coupéétje (0), 8 jaar geleden

Hier de foto's van de zwarte stekker vanwaar het getik komt.Wat zou dit kunnen zijn??

coupéétje (0), 8 jaar geleden

Dag harry4203 Het was inderdaad het elektrisch verwarmingselement dat ik heb moeten vervangen !! Wist niet dat ik dat had in mijn Berlingo (lichte vracht.) ?? Is dit een optie geweest mss.of is dit standaard??

Dankjulliewel voor het oplossen van het probleem!

Groetjes Chris.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.