Citroën xantia 2.0i: vervangen van de voor remmen

Bouwjaar: 1994

ik wil mijn voor remmen van me'n xantia vervangen,maar als ik de twee bouten los gemaakt heb krijg ik nog me rem klauw niet los.Wat is de oplossing,moet ik de rem leiding dan ook los halen?als dit het geval is waar kan ik het rem vloeistof reservoir vinden en wat moet er voor een nieuwe remvloestof moet er dan in. of is er een andere manier om me rem klauw los te krijgen.

scaniatrol

Geplaatst door scaniatrol (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

master (0), 18 jaar geleden

Ik neem an dat je de remblokken wilt vervangen? Dan hoeft de remklauw er niet af!

rvd10686 (0) PRO, 18 jaar geleden

onder in de klauw zit een pen die geborgt zit deze er uit tikken handremkabel los maken klauw naar boven klappen met speciaal gereedschap zuiger treug draaien auto heeft geen remvloeistof maar lhm (let op wat je doet het zijn wel je remmen je kunt het beter bij de garage laten doen het is maar een 0.50 uur werk)

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

IK ZOU HET LATEN DOEN DOOR EEN VAKMAN,ALS IK HET ZO LEES,HEB JE GEEN TECHN.INZICHT.
HET IS VOOR JE EIGEN/ANDERE VEILIGHEID
GR LUIS

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.