Citroën Jumper 2007: warme start probleem Possl camper

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2200

Poosl camper
met warme motor draait de startmotor bijna niet. net of er een lege accu is. accu getest is goed startmotor ook laten testen is ook goed. wat zou het probleem kunnen zijn.

rvlettow@gmail.com

Geplaatst door rvlettow@gmail.com , lid sinds 1 maand geleden

5 Reacties

bert klein PRO, 1 maand geleden

Meten hoeveel ampere gebruik bij koude als bij warme start wordt afgenomen,startmoter afzonderlijk testen heeft weinig zin omdat dit meestal onbelast gebeurt en bij koude startmoter.

Highway PRO, 1 maand geleden

Massa pobleem. Controleer en maak de massa aansluiting schoon van de accu en de auto. Dan zit er terhoogte van de bak en de chassisbalk ook een massa. Ik werk veel met fiat campers en de aansluiting daar is vaak het probleem. Als je het startprobleem hebt zet dan een startkabel op de motor en op maasa punt voor een jumpstart. De massapunt bij de linkse koplamp.

rvlettow@gmail.com, 1 maand geleden

Bedankt voor het antwoord. Ik kon wel heel moeilijk bij de massakabel. Het probleem lijkt nu verholpen. Ik ga hem eens lekker warm rijden. Ik hoop dat het probleem nu verholpen is.

Highway PRO, 1 maand geleden

Massa kabel op de bak?

Beste antwoord, geplaatst door rvlettow@gmail.com, 1 maand geleden

Ja inderdaad en nog super bedank voor de suggestie👍🏼👍🏼. Net de motor goed warm gereden en de startmotor bleef het gewoon doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.