Citroën xantia 16i x.: welke halogeenlamp voor beterzicht xantia.

Bouwjaar: 1994

In het boekje van de xantia staat dat er een type H1 in moet,zijn er uberhaupt nog andere types halogeenlamp(jes) voor deze xantia ik zelf vindt wat er nu in zit niet zo denderend(dimlicht) het mag van mij wel wat feller.
Wie o wie kan mij dit vertellen.
Alvast bedankt.

geen

Geplaatst door geen (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Paulus8636 (0) PRO, 20 jaar geleden

Ha Nelis,
Er moetenm altijd H1 lampen in. H1 is het type fitting. Dat kan dus niet anders zonder de hele koplamp te verbouwen. Standaard zijn de H

Paulus8636 (0) PRO, 20 jaar geleden

Er ging iets fout met de PC. Hier het vervolg: Standaard zijn de H1 lampen 55 Watt. Er zijn ook H1 lampen te krijgen van 80 of 100W. Deze geven meer licht maar zijn niet toegestaan op de openbare weg (alleen voor ralleygebruik enzo). Maar je kunt het eens proberen.
Een andere oplossing is het nakijken van de bedrading. Je auto is (met alle respect) 10 jaar oud en dan krijg je wel eens slechte verbindingen en die kosten een hoop licht!
Zijn de bedrading en de verbindingen goed en wil je goedgekeurde lampen, probeer dan eens de Philips Vision Plus of de lampen van Osram.

Succes! Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.