Citroën Xantia: wil de laaste tyd niet stationeer draaien of valt uit hulp alsje

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 i

ik heb een xantia 2.0 i uit 1996 ik heb hem eigelijks net van me vader over genomen in het begin reed i perfect maar de laaste tyd byna constant wil hij niet meer lekker starten en start i valt i uit of als ik beetje gas geef valt i weer uit zelfs onder het rijden maakt niets uit wat voor snelheid of welke versnelling als ik me koppeling intrap daalt de toeren tal naar 0 en valt i uit en als ik hem dan weer opnieuw wil starten moet ik gas bygeven om hem aan telaten anders valt i weer uit me pa had dit af en toe zij hy by vochtig weer maar dit komt denk ik niet door vochtig weer kan iemand my er a.u.b mee helpen want ik durf er byna niet meer in terijden

alvast bedankt
met vriendelijke groeten
robin dijksterhuis

robindxantia2.0i

Geplaatst door robindxantia2.0i (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

ja kan zoveel zijn valse lucht, vacuum lek, gaskleppositie sensor, een slechte verbinding van bedrading.
even langs een garage ermee
succes

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

Zou je [b]als je blieft[/b] gebruik willen maken van leestekens ?



stappenmotor is defect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.