Citroën C5: zo nu en dan blijft mijn auto gongen

Bouwjaar: 2001

heb zo nu en dan dat mijn auto blijft gongen,het zelfde geluid als je hem in zijn achter uit zet weet iemand wat dat kan zijn.
auto temp.staat in het midden,olie pijl staat een beetje in het wit nog lang niet in het rood,heb alle deuren open en dicht gedaan kofferbak niks helpt.

antonio480

Geplaatst door antonio480 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

E.TURBO (0) PRO, 19 jaar geleden

ergens een sluiting in een draad.

antonio480 (0), 19 jaar geleden

hoe weet je dat heb je dat ook gehad

E.TURBO (0) PRO, 19 jaar geleden

nee, maar zou goed kunnen. heb je bv een trekhaak met een achteruitrij signaal draad? deze kan bv door vocht of een losse draad of zelfs 1 ader van de draad sluiting maken met een draad waar stroom op staat. de auto denkt dan dat je de achteruit inschakeld.

antonio480 (0), 19 jaar geleden

Nee ik heb geen trekhaak. in mijn boekje staat dat het ook een open deur kan zijn.heb de laatste keer wel alle deuren eerst open en toen allemaal dicht gedaan,toen was het een dag later weer en dan is er maar 1 deur open geweest.
kan het ook zijn dat die deuren zelf iets open gaan?
omdat de auto binnen bebouwdekom kraakt bij de deuren soms echt niet normaal meer dat als iemand bij mij in de auto zit wel eens vraagd of er een deur open staat

E.TURBO (0) PRO, 19 jaar geleden

deursloten zijn electronisch. deze gaan ook nog wel eens stuk door vocht. ik heb alleen nog niet meegemaakt dat de auto gaat gongen, maar zou best kunnen. de deurschakelaar zit in het slot

dat kraken kun je oplossen door de deuren ter hoogte van het rubber te beplakken met vilt tape. dit is tape dat voorzien is van een viltstofje. het gene dat dan beplakt moet worden is ter hoogte van het raam.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.