Dacia Logan MCV 2017: Dashboard verlichting

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

De verlichting van de snelheidsmeter en toerenteller van mijn Logan mcv doet het niet,ik denk een lampje. Maar is dit simpel te vervangen of te controleren?
Met vriendelijke groet Gerard Oudhoff.

Oudhoff

Geplaatst door Oudhoff (65) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia LOGAN? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1445) PRO, 4 jaar geleden

Staat de lichtdimmer niet op nul ?

Oudhoff (65), 4 jaar geleden

Misschien dom van me maar waar zit die dan? Ik heb de auto net een dag,heb wel gezocht maar ik kan de dimmer niet vinden 😓

watercabrio (5), 4 jaar geleden

Logan heeft geen lichtdimmer.
Misschien te simpel, maar is de lichtschakelaar wel "aan"?

watercabrio (5), 4 jaar geleden

Of een zekering kapot?

Oudhoff (65), 4 jaar geleden

Geen dimmer was ik al bang voor,en ja de lichtschakelaar staat aan ,de verantwoordelijke zekering heb ik nog niet gevonden,in het instructieboekje staat een schema maar dat komt niet overeen met de zekeringkast dus ik durf eigenlijk niet zomaar de zekeringen er stuk voor stuk uit te halen,heb nog garantie dus ik ga het maar uit handen geven denk ik.

Oudhoff (65), 4 jaar geleden

Toch één voor één de zekeringen gecontroleerd en de laatste bleek toch stuk te zijn,oorzaak onbekend maar vervangen en daarna probleem opgelost,bedankt voor de reacties. Met vriendelijke groet Gerard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia LOGAN of stel zelf een nieuwe vraag.