Dacia LOGAN 2017: Dubbel massa vliegwiel

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Motorcode: H4B B4, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 66

Mijn logan wil af en toe bij het optrekken in de eerste versnelling schuddend wegtrekken.Als de koppeling wordt ingetrapt is het wegHet gebeurt overigens zelden.Komt dit door het dubb.massa vliegwiel.Ik hoor het graag.
Ferry

ferdinand

Geplaatst door ferdinand (60) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia LOGAN? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (2225) PRO, 9 maanden geleden

Dat kan , maar vaker komt het door de koppelingsplaat in combinatie met de drukgroep.
Deze is wat vet geworden en er ontstaan dan brandplekken wat wel niet wel niet effect geeft bij het optrekken.
Je kunt de koppeling eens flink laten slippen bij het optrekken en dan kijken of het bij de volgende keer minder is , in de 2e versnelling heb je het niet.

ferdinand (60), 9 maanden geleden

In de tweede heb ik niet.Ik heb hem nu een jaar en het is ongeveer vijf keer voorgekomen.Hij heeft 100.000 km gelopen.Ik denk dat jij gelijk hebt.Bij een mankement aan het dubb.vliegwiel had het waarschijnlijk meer voor gekomen.Overigens bedankt voor je antwoord.Vroeger met de oude layout maakte ik veel gebruik van problem car meer als hoby dan als vraagbaak.Daar kwam ik je naam ook herhaaldelijk tegen.

ferdinand (60), 8 maanden geleden

Mijn oplossing is,dat ik het zo laat.De enkele keer dat het optreedt vind ik niet zo erg,dat ik mijn bak eronder vandaan gaat halen.

kaleido 1 (2225) PRO, 8 maanden geleden

Oké bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia LOGAN of stel zelf een nieuwe vraag.