Daihatsu Applause: Borrelen in koelvloeistofreservoir

Bouwjaar: 1992

Mensen,

Als ik heb gereden en ik kom thuis en parkeer mijn auto dan borrelt het in mijn koelvloeistofreservoir. Er wordt dan koelvloeistof uitgegooid dmv het overloopje. Kenmerken: de temperatuurmeter geeft een normale temperatuur aan, is nog nooit over de helft geweest, en ik heb al een keer koelvloeistof bij moeten vullen. Alles duidt dus op een lekke koppakking, of kan het wat anders zijn?????? Graag uw reactie.

Jan-Willem5095

Geplaatst door Jan-Willem5095 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Applause? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

gosse3817 (0) PRO, 18 jaar geleden

Denk toch lekke koppakking.

Jan-Willem5095 (0), 18 jaar geleden

Mensen,

Ik heb de thermostaat vervangen en het probleem is verdwenen. Geen lekke koppakking dus!

gosse3817 (0) PRO, 18 jaar geleden

Meevaller dus, meestal het omgekeerde.

meccanicc (0), 18 jaar geleden

mazzel voor je.... begon bij mij ook zo twee maandjes terug inmiddels waterpomp en koppakking vervangen.. en nu is het ook weg.... afkloppen.....

Jan-Willem5095 (0), 18 jaar geleden

Ik hou het goed in de gaten. Ik heb er vertrouwen in maar je weet het inderdaad nooit.

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Koppakking komt helaas vanzelf nog. borrelen betekend aan de kook, dus heet geweest. oorzaak kan de thermostaat zijn geweest, heb je er te lang mee doorgereden is de koppakking gevolgschade. Goed te doen bij zo'n 16-klepper (gelijk de riem meenemen)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Applause of stel zelf een nieuwe vraag.