Daihatsu Applause: plotseling zwaar ronkend geluid

Bouwjaar: 1995

hallo,
ik ben nieuw hier, en zit met een vraag.
mijn daihatsu maakt sinds gister ineens een heel zwaar geluid, het lijkt wel een race bak! hij rijdt verder nog prima en met de uitlaatlijkt niks mis te zijn(niet los ofzo) het geluid lijkt echt van voor en onder de auto te komen.
vooheen klonk de 2200 en toeren en metaal achtig geluid, heb dit ooit na laten kijken door een kennis meteen beetje verstand van auto's en deze zij dat niet echt een probleem was.
kan dit ronkende geluid hier iets mee te maken hebben (kleppen??) zoals jullie wel merken heb ik er weinig verstand van,(ben ook nog eens een meisje :)) en ga hem echt niet zelf proberen te maken :) maar wil graag weten wat het probleem kan zijn en of er hoge kosten gemaakt moeten worden om dit te verhelpen. en of het gevaarlijk is om er nu mee te blijven rijden. ik hoop dat jullie willen reageren!
groetjes sanuk

sanuk

Geplaatst door sanuk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Applause? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

gosse3817 (0) PRO, 18 jaar geleden

Jouw vraag is wel een beetje vaag omschreven, maar het zou op een lekke of kapotte "kat" kunnen duiden.Deze zit namelijk onder het uitlaatspruitstuk onder de beplatingen. grtz Gosse

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Applause of stel zelf een nieuwe vraag.