Daihatsu Charade: Daihatsu charade loopt onregelmatig

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 16v

Hallo,

Ik heb een Daihatsu Charade uit 1994
De motor loopt onregelmatig en als hij stationair loopt gaat ie steeds in hoge en lage toeren.. en daarbij is de auto ook erg lui. deze types horen meestal best wel een beetje pittig te zijn, maar deze is werkelijk niet vooruit te branden. voorbeeld: als ik op de snelweg een auto wil inhalen moet ik zeker wel 2 versnellingen terug schakelen om een klein beetje vaart te maken.

Heeft iemand oplossingen, tips of ideeen?

Groetjes Joyce

Joyce87

Geplaatst door Joyce87 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

B1000 (0), 9 jaar geleden

halo Joyce

controleer ontsteking en bougie( kabels ) gasklephuis reinigen, eventueel luchtfilter, ik denk zelf ontsteking opnieuw afstellen of gasklephuis reinigen wat je ook kunt proberen is een brandstof reiniger. ik weet niet hoelang je de auto hebt maar kan ook zijn dat hij lui is omdat er altijd korte ritjes mee gereden zijn en als je een aantal keer op de snelweg hebt gereden zou dat minder moeten worden.

groetjes

ferluci (0), 9 jaar geleden

hallo Joyce

laat eens kijken naar de vacuüm slangetjes.
klinkt als een vacuüm probleem.
kost geen drol een paar van die slangetjes en is simpel te verhelpen.
hoor het wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.