Daihatsu Gran Move: grand move

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16.16.v

DAIHA GRAN MOVE (G3) 1.6 16V (G301) wie weet hier de aanhaal momenten van de cilinderkop, de klepspeling en de wijze van de kleppen stellen van. en zij er problemen te verwachten met het vervangen van de koppakking??????

harnak

Geplaatst door harnak (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Gran Move? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

tju, das een blok zeg, nou, ik kan je vertellen dat je bij dit blok de distrubutie eraf moet halen voordat je de kop eraf kunt pakken.

Als het goed is kun je zien wat voor klepsteltechniek eronder zit, maar waarschijnlijk zijn het hydraulische klepstoters.
Aanhaalmomenten staan bij een goed merk koppakking op een briefje in de verpakking, zou een komplete kopset nemen met in-uitlaatspruitstukpakkiing, klepdekselpakking, diverse rubbers/pakkingen voor a.o thermostaathuis ed. Als dan een pakkingsset van Victor Peinz haalt, zitten alle gegevens erin. Inclusief of je wel of niet nieuwe kopbouten moet zetten.

Succes Marcel

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Klepsteltechniek zeker niet hydraulisch, gewoon met stelschroeven. De speling weet ik echter niet meer.

harnak (0), 17 jaar geleden

heb de kop er af zit een verbrandde klep in , kop nu naar revisie toe maar moet straks weer in elkaar.Zijn geen hydraulische stoters dus moet ze stellen wie weet nog iets meer over deze.deze komt net niet voor in autodata.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Gran Move of stel zelf een nieuwe vraag.