Daihatsu Cuore: lampje van het motorretje op het dashboard gaat steeds branden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 989 cc

Nadat we een nieuwe uitlaat onder de auto hebben gezet, en met de auto naar het buitenland op vakantie waren geweest, ging het lampje van het motorretje op het dashboard, branden. Bij de Daihatsugarage gaf men aan (na de computer te hebben uitgelezen) dat we 'slechte' benzine hadden getankt en dat bij goede benzine het probleem 'over' zou zijn. Dit leek er in eerste instantie ook op. Echter nu gaat het lampje telkens weer branden. (de ene keer na een week de andere keer na enkele dagen. Vervolgens gevraagd of het mogelijk de lambdasonde zou kunnen zijn, warop bevestigend werd geantwoord. ECHTER die dingen kosten wel 200 EURO en hoe zeker is het dat dit ook inderdaad het probleem is.

spijkertje

Geplaatst door spijkertje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Michel vd Hoek (0), 16 jaar geleden

Een beetje knappe garage kan de lambdasonde wel controleren. Het lijkt me sterk dat hij overleden is door de benzine, het zou dan toeval moeten zijn.

michel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.