Daihatsu Cuore: Hoog benzineverbruik

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850 cc

Mijn Daihatsu cuore heeft een benzine verbruik van 1 op 14 volgens mij is dit veel te hoog. Verder heeft hij het volgende "probleem" als de motor goed warm is en je de auto weer start slaat hij onder het rijden af. Dit gebeurt als je geen gas geeft. Heeft iemand een idee wat je hieraan kunt doen?

Thijmen05

Geplaatst door Thijmen05 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Michel vd Hoek (0), 16 jaar geleden

Waarschijnlijk staan je elec. sproeiers open. Dit verklaart het benzine verbruik en mogelijk ook het niet meer starten. De motor is dan verzopen. Een bekend probleem is dat deze auto's nog wel eens gaan stotteren. Een makkelijke oplossing is dat de sproeiers worden doorverbonden. Auto rijdt dan beter, maar wel duurder. Zie overige problemen over de sproeiers elders op dit forum.
Controleer dus of de sproeiers zijn doorverbonden (aan aarde).

succes, michel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.