Daihatsu Cuore 2006: OE nummer draagarm

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: EJ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 43

De rechter draagarm van mijn auto moet worden vervangen en nu zoek ik dus zelf het nieuwe onderdeel. Er zijn (zover ik kan zien) drie verschillende met prijzen van € 50 tot € 250. Ook staan er verschillende OE(M) nummers bij. Hoe weet ik welke geschikt is voor mijn auto?

juliamaike

Geplaatst door juliamaike (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door bert klein (85) PRO, 1 jaar geleden

O E onderdeelnummers alleen verkrijgbaar bij de overgebleven dealers of specialisten ,wordt uitgefilterd op chassisnummer voor het benodigde onderdeel

JdeP (5), 1 jaar geleden

Als ik het goed heb......

48068-B2050 (met stuurbekrachtiging)
48068-B2060 (zonder stuurbekrachtiging)

Je kan altijd eens navragen in de (web)winkel.

Succes

juliamaike (0), 1 jaar geleden

De draagarm is inderdaad alleen als origineel verkrijgbaar, heb toch mijn monteur gevraagd en hij heeft 'm besteld. Bleek dat toen de linkerkant vervangen moest worden, de garage tot twee keer toe de verkeerde hadden omdat het geen origineel was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.