Daihatsu Charade: Probleem starten charade 1996

Bouwjaar: 1996

Hallo allemaal,

Ik heb sinds vanmiddag een probleem met mijn Daihatsu Charade uit 1996. (mijn eerste auto)
Hij deed het altijd goed en er was niks mis mee. Vanmiddag zette ik de auto alleen op het contact en toen hoorde ik een soort blazend geluid bij de voorkant vandaan komen. Ik nog even luisteren en na 3 keer conact weer uit en aan stopte het geluid weer. Later ben ik toch nog even gaan kijken en toen startte de auto niet meer! Ik zag heel even alle lampjes branden en toen klik weer uit. Daarna nog ongeveer 3x gebrobeert te starten en toen startte die weer normaal! Nou nog een paar keer uit en weer gestart en hij deed t gewoon Later wilde ik weer weg, controleerde of de lampen het deden (deze deden het), wilde de auto starten en weer alleen heel snel de lampjes en klik weer uit. Lampen deden het niet meer, wilde niet starten (vaak geprobeerd), toen hoorde ik opeens een klik en zag t radio lampje even branden zonder dat er contact was! Hierna startte die weer normaal en waren de cd-speler en de klok gereset Stuk gereden niks aan de hand even aan de kant gezet eventjes gewacht en weer gestart en t ging gewoon goed.

Ik hoop dat jullie het nog snappen want ik snap er namelijk helemaal niks meer van...

pink princess

Geplaatst door pink princess (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cornhollio (0) PRO, 13 jaar geleden

controleer even of je accupolen nog goed vast zitten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.