Daihatsu Cuore: rammelende uitlaat

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine

Ik heb al veel aan deze site gehad, met name het geval van een stotterende motor van de cuore is hier tot mijn vreugde aan de orde geweest!

Maar nu heb ik en vraag warop ik met de zoekfunctie geen antwoord kan vinden. Als ik eind eindje heb gereden en de motor wordt warm dan begint de uitlaat als een jekko te rammelen wanneer ik de motor stationair laat draaien (bijvoorbeeld voor het stoplicht). De uitlaat is niet lek en hij hangt goed in de rubbers. Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?

alvast bedankt!

linde

Geplaatst door linde (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

El Xantia (0) PRO, 17 jaar geleden

Hitteschildjes?

gosse3817 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zoals boven al aangegeven hitteschildtjes of een niet originele uitlaat waar ook een tussenschot los van kan zitten, maken toch al meer herrie dan standaard uitlaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.