Daihatsu Charade: Temperatuur meter geeft 'verkeerde ' waarde aan..

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3cyl. 1l

Hallo,

Ik zit met het volgende probleem,

onlangs reed ik op de snelweg en zag dat mijn temperatuur meter op nul stond, het was die dat koud en ook de verwarming werkte niet. We hebben de ANWB gebeld en die heeft ons vermeld dat het koelsysteem goed is. Op het moment dat hij weg reed, en wij weer verder konden rijden. liep de temperatuur op en alles leek weer normaal. Later heb ik zelf onder de kap gekeken en het lijkt erop dat het een los contact is geweest. Nu loopt de temperatuur meter weer op en de verwarming doet het weer.

Nu mijn vraag, De temperatuur bleef voor het incident altijd op het middenpijl staan. Nu is het volgende het geval, Als ik in de stad rijd loopt de temperatuur op naar het middelpunt en als ik vervolgens de snel weg op ga loopt die iets terug naar halverwege het midden..


Ligt dit probleem bij mijn thermostaat of maak ik mij druk om niets, of uiteraard ook een heel goed punt is , wat is er anders aan de hand..


M.V.G. Bas

fdm1982

Geplaatst door fdm1982 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (30) PRO, 14 jaar geleden

ja ik denk ook aan de theromstaat dat hij niet goed sluit.
ik denk dat je moet beginnen met die tevervangen.

groetjes jan.

fdm1982 (0), 14 jaar geleden

Thanks,

probleem is opgelost..


Gr Bas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.