Daihatsu 850: Wat zijn de gevolgen van een stotterende auto?

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine

Hey,

Mensen ik heb nu al heel veel topics gelezen over stotterende en haperende cuores. Ik heb dus ook al heel veel mogelijke oplossingen gelezen, maar wat mij op dit moment meer interesseert:
Wat zijn de gevolgen als je er niks aan zou doen? Ben je dan echt je auto de vernieling in aan het rijden? Of is het gewoon lastig als ie het doet? Als je er mee door rijdt zou het dan erger worden?
Want als het geen kwaad kan laat ik als ie het doet wel gewoon ff mijn gaspendaal los en rijd dan weer verder.

groeten irma

plurk

Geplaatst door plurk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

Indien je er even mee doorrijdt zal het niet zoveel kwaad kunnen, maar op de lange duur zal de aandrijflijn er wel onder te lijden krijgen.

Bijvoorbeeld de tangentiaalveren van de koppelingsplaat kunnen vroegtijdig de geest gaan geven.

succes Marcel

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Is een bekend probleem sinds aflevering eerste nieuwe L201, heb nog niet gehoord dat er gevolgschade was ontstaan

plurk (0), 17 jaar geleden

het punt is zeg maar dat als er gevolgschade op kan treden moet ik er naar kijken (of naar laten kijken). En anders rijd ik er gewoon mee door.

Mijn auto heb ik pas gekocht voor 450,- en hij moet de zomer doorkomen. Alles wat ie meer mee gaat is mooi meegenomen. En als er dingen aan moeten gebeuren die niet heel duur zijn. (lees niet meer dan 100 euro) Dan wil ik dat nog wel doen, als het meer wordt is het niet echt meer de moeite waard.

Ik heb zelf absoluut geen verstand van auto's, (ik weet wat de motor is, waar de koelvloeistof zit, waar de olie zit, en de accu en daar houd het wel mee op. Ik hoop dan ook gewoon te horen te krijgen dat het alleen irri is met rijden. En dat ik er gewoon mee door kan rijden. Het is namelijk niet heel erg het gebeurd zo'n 1 keer per rit en dan voornamelijk als ik gas minder (als ik hem los laat vaak niet) of als ik juist extra gas bij geef.

Ik heb nu twee antwoorden 1 dat het wel gevolgschade geeft en 1 dat het het niet geeft. Weet nu dus nog steeds niet goed wat ik moet doen.

groeten irma

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

het doen stotteren/stoten van een motor is naar mijn mening ''nooit'' fijn, metname de overbrenging (schakelbak) wordt daarbij onodig belast wat weer een gevolg kan hebben op den duur.. een ander kan dan wel zeggen van het kan geen kwaad, maar die ander draagt immers zelf geen risico...

kies maar eieren voor je geld, dan doe je het nooit verkeert.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu 850 of stel zelf een nieuwe vraag.