Daihatsu Cuore: Zelf inbouwen airco

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Ik overweeg gebruik te maken van de sloopregeling en mijn Charade TD uit 1991 weg te doen. Waarschijnlijk koop ik dan een nieuwe Cuore. Dit vanwege het verbruik en de € 24,-- wegenbelasting die ik dan per jaar betaal.

Mijn vraag is of het te doen is zelf een airco in te bouwen in zo'n Cuore? Heeft iemand hier ervaring mee?

Henry Danse

Geplaatst door Henry Danse (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Airco inbouwen achteraf is GEEN optie. Kost je vele malen meer dan dat je het af-fabriek meebesteld. Het is niet alleen de pomp en een paar leidingen, maar je comptele kachelunit zal vervangen moeten worden door een exemplaar met een verdamper, De condensor moet er voor bijgebouwd worden, evenals de electronica om de vinnen en pomp aan te sturen, en wat te denken van je kachelpaneel, waar een paar functies bij moeten komen, en dus vervangen zal moeten worden.

Indien je ZEKER airco wilt, bestel deze dan in godsnaam mee vanaf fabriek, anders wordt het kalf groter dan de koe.

Groeten Marcel

Henry Danse (0), 14 jaar geleden

Marcel,

Dankjewel voor de reactie.

Dit lijkt me duidelijk, hier moet ik gewoon voor de optie "af fabriek" kiezen. Nogmaals dank ;-).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.