Daihatsu Cuore: Hoofdverlichting

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: driecilinder

Hallo allemaal.

De koplampen, zowel gedimd- als grootlicht willen niet branden. De stadslichten doen het rondom wel. Door bij een van de duplulampen de de betreffende stekker aansluitingen aan massa te leggen gaan de lampen wel branden. Dan kan gedimd licht door de lichtschakelaar bedient worden, en ontbreekt grootlicht.

Zekeringen zijn gecontroleerd. Diverse massa-aansluitingen gecontroleerd, grote stekkeraansluiting van kabelboom gecontroleerd. Ik vermoed de schakelaar op de stuurkolom maar deze bestaat een een deel.

Misschien tenovervloede het licht wordt massageschakeld maar dat gebeurd dus niet, en er staat bij ingschakelde hoofdverlichting een ongezekerd plus op de gezamenlijke aansluiting van de H4 duplolampen.

Eventueel kan ik een soort bijpassysteem maken met een andere schakelaar op het dashbord.

Wie zet me op het juiste been of heeft een goed tip?

Dankjewel.

Han, uit Zwaag.

Han.

Geplaatst door Han. (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dim/grootlicht zijn inderdaad massa geschakeld.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.